Website

Een website kan gezien worden als het digitale visitekaartje van jouw merk. Echter is naar onze mening deze definitie niet voldoende. Je wilt namelijk naast het door vertalen van jouw brand identity, ook de gewenste conversies bewerkstelligen.

wij veel waarde aan de juiste vertaling van de brand-identity via de website. De gewenste emotie opwekken bij de consument, of in dit geval bezoeker heeft altijd onze prioriteit. We bedoelen met tweeledig, enkel dat de commerciële en converterende waarde van de site niet uit het oog verloren gaat. Simpelweg gezegd: Wij scoren!
 1. <!-- jQuery Prototype test -->
 2. <p>2kwadraat</p>
 3. <p>Branding Agency</p>
 4. <p class="branding">Branding</p>
 5.  
 6. <script>
  • jQuery.fn.exists = function(){
   • return this.length > 0;
  • }
  • if ($(".branding").beste Agency()){
   • console.log("2kwadraat Beste Agency!");
  • }
 7. </script>

Heb je vragen over jouw website

Ga in gesprek met een van onze devolpers, ze helpen je vraag verder.

Website, hoe maken we die?

Maak je in het begin klaar voor een stapel vragen van onze kant! Elk project begint met een analyse, waarin we samen met jou bepalen wat belangrijk is. Wat er op de website moet worden gepresenteerd en we bepalen de manier om dit te bereiken.

Webdesign is onze ware liefde. Naja één van onze ware liefdes dan! (We zijn zo liefdevol) Websites zijn voor ons het perfecte digitale raakvlak tussen consument en merk om al onze skills te tonen. Zo vertalen we de identiteit a.d.h.v. de juiste content, teksten en tone of voice. Terwijl we tegelijkertijd al onze technieken inzetten om de website zo goed mogelijk te laten converteren. Wanneer we dit dan ook nog eens via onze UI & UX-begeleiding mogen controleren en advies hierin uit brengen kan ons geluk niet meer op!

Wij zijn up-to-date met de laatste technieken en proberen je niet alleen visueel aantrekkelijke websites te brengen, maar ook technologieën die je niet mag missen. Dankzij deze samenvoeging van onze disciplines, is elke website van onze digitale banketbakkerij aantrekkelijk, origineel, duidelijk, bruikbaar, meetbaar en vooral functioneel!

Marketing heeft vele definities, maar één definitie is;“commercieel beleid waarbij de producent het product door de ogen van de klant ziet”.

Wij gaan een nog stap verder. 2kwadraat gaat op zoek naar de emotie die jouw merk aanwakkert bij jouw klant en versterken deze.

Crossmediale campagnes waarin offline en online marketing elkaar versterken. Dit is de manier om via ieder gewenst medium jouw boodschap over te brengen naar jouw klanten. Nieuwe interactieve ontvangers dienen uitgedaagd te worden om deel te nemen aan jouw brand-experience.

Wij weten als geen ander hoe we de gewenste interactie activeren. En waar we zichtbaar/deelbaar moeten zijn om de brand-experience te optimaliseren.

Als geregistreerd Google partner en early-adaptor van de nieuwe (social)media landschappen. Weten wij hoe deze emoties op de meest gepaste manier bij jouw klant krijgen. Waar en wanneer jij maar wilt! 

Keep Calm and keep coding

Keep Calm and keep coding

Keep Calm and keep coding

Keep Calm and keep coding

Voor elk project ontwikkelen we een op maat gemaakte website. Onze websites worden gemaakt in WordPress. Het is intuïtief, gemakkelijk, transparant en volledig aanpasbaar volgens de specifieke wensen van jouw merk. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Zo zorgen wij ervoor dat de website ook daadwerkelijk jouw website is en je ons niet voor ieder wissewasje hoeft in te schakelen.

 

Maatwerk websites voor MKB en Multinationals. Vlekkeloze implementatie en bewezen resultaat.

Gebruiksvriendelijk, intuïtief, gemakkelijk te onderhouden. Dit zijn de uitgangspunten van veel maatwerk web development projecten. Bij 4net gaan we een stap verder. Met strategische inzet van techniek, doelgerichte creativiteit én focus op de eindgebruiker & opdrachtgever. Hiermee tillen we je web development project naar een hoger niveau. Die extra stap maakt het verschil zijn tussen digitaal aanwezig zijn en digitaal presteren.

Het organisch zo goed mogelijk scoren van jouw website staat hoog op ons eisenlijst. Een website moet gevonden worden. Een digitaal visitekaartje welke niet gevonden wordt kan ook niet converteren! Dat beseffen we maar al te goed. Daarom leveren wij alle websites af met een SEO-optimalisatie zodat jouw website gelijk optimaal ingedeeld is om gevonden te worden in alle zoekmachines.

 
Website, voor wie?

Een website is voor iedereen aan te raden die online vindbaar wil zijn en zijn producten of diensten op het digitale netwerk wenst aan te bieden. Of je nu een startende ondernemer bent of een ervaren multinational, het maakt ons allemaal niets uit! Wij hebben voor iedereen de gewenste digitale oplossing. Wij maken de meest optimale website voor jouw brand.

Geef kleur aan je brand.

2kwadraat is een Branding Agency. Merken hebben een verhaal dat vertelt moet worden. Samen gaan we op zoek naar de WHY van je merk. Wij zorgen samen ervoor dat je merk op jou manier wordt gezien.

Danny Windsant

Project Director
 • 06 12346666
 • danny@2kwadraat.be