La Sereen

La Sereen, is als een startend bedrijf bij 2kwadraat gekomen. Samen hebben we het de massage salon van Bergen op Zoom weten te maken.

0 % ↑
Conversie
0
Massages p.m.
0
Omzet

Chintana is een gediplomeerd masseuse. Zij is in Thailand geboren en opgegroeid en op latere leeftijd is ze naar Nederland verhuisd. Na haar afstuderen heeft zij jarenlang in de zorg gewerkt. Dat deed ze met veel liefde en plezier en heeft er waardevolle ervaring opgedaan. Echter haar wens om een eigen massagesalon te leiden heeft ze altijd gekoesterd, en deze is nu eindelijk in vervulling gegaan. Samen met ons hebben is er een brand-Id van La sereen gemaakt. Waarbij we een storyline hebben ontwikkeld om zo de beste ervaring te geven aan de klanten. Chintana: “Mijn passie voor massage, het zorgen voor en het helpen van mensen is voor mij de ultieme combinatie. Elke dag haal ik enorm veel energie uit het contact met onze gasten. Het geeft enorm veel voldoening wanneer zij na een massage tevreden en dankbaar de deur uit gaan, en dat is mijn grootste drijfveer.”

Een ambitieuze jongedame uit Bergen op Zoom zag de kans haar eigen massage salon te openen.

2kwadraat ging op zoek naar haar visie en missie om een zo goed mogelijke passend verhaal te ontwikkelen.

Dit verhaal vertaalde wij in een complete branding over verschillende (nieuwe) media kanalen. Daarnaast namen wij alle marketing technische werkzaamheden uit handen d.m.v. ons “2kwadraat totaalpakket”. Online marketing, social media marketing en website onderhoud, alles inclusief.

La Sereen is na 1 jaar tijd uitgegroeid tot DE massagesalon van Bergen op Zoom en opent binnenkort haar 2e, 3e en 4e locatie.

Het logo bestaat uit een vlinder. Als masseuse begrijp je hoe delicaat het menselijk lichaam is. La Sereen staat voor rust en kwaliteit en dat straalt het logo uit. Om dat duidelijk te maken is er voor een vlinder gekozen die we centraal zetten in het logo.

Na het onderzoeken van de markt, zagen we dat er online veel kansen lagen. De concurrenten hadden de vertaalslag naar online nog niet of niet voldoende gemaakt. De uitdaging was om La Sereen zo snel mogelijk #1 te zetten via Google search. Hierbij hebben we ons gefocust op de SEA & SEO. Binnen 3 maanden stond La Sereen bovenaan met 40 reviews met een gemiddelde van 4,9/5. Tevens moest de website uniek, maar vertrouwd aanvoelen. Hierbij volgen we onze 3 stappen regel die ervoor heeft gezorgd dat La Sereen tot op heden de best lopende massagesalon is van West-Brabant.

Deel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

La Sereen

La Sereen La Sereen, is als een startend bedrijf bij 2kwadraat gekomen. Samen hebben we het de massage salon van Bergen op Zoom weten te

Bekijk

Natuurlijk en Mooi

STARTERSPAKKET Natuurlijk en Mooi Starters zijn de spil van onze zakelijke samenleving. 2kwadraat realiseert een passende huisstijl, website en/of logo. voor Natuurlijk en mooi 0

Bekijk