Wij helpen merken hun verhaal te vertellen, zo realiseren we fans van jouw merk.

2kwadraat is een Branding Agency. Merken hebben een verhaal dat vertelt moet worden. Samen gaan we op zoek naar de WHY van je merk. Wij zorgen er voor dat je merk op ieder gewenst raakvlak tussen consument en merk optimaal wordt beleefd.  Door het realiseren van een passende merkbeleving zorgen we ervoor dat de gewenste emotie opgewerkt wordt bij de helden van jouw verhaal.

Branding

Met de juiste branding maak je van je merk een totaalbeleving.  Met onze branding expertises geven we body and soul aan je merk. We zorgen dat het een stem heeft, zetten het mooi in de picture en bouwen er een boeiende story rond. We geven leven aan een sterk merk door uniformiteit in look and feel te realiseren. 

Brandbooks

Een brandbook is een persoonlijk boek. Het geeft de merkidentiteit weer en heeft strikte richtlijnen om de merkidentiteit over te brengen aan de consument. De digitale en fysieke raakvlakken tussen consument en merk dienen hetzelfde verhaal te vertellen en dezelfde gewenste emotie op te wekken.

Storytelling

2kwadraat realiseert/postitioneert merken vanuit hun eigen overtuiging. Merken hebben een verhaal dat vertelt moet worden. Samen gaan we op zoek naar de WHY van jouw merk. We zorgen ervoor dat de gewenste emotie bij de consument opgewekt wordt tijdens aanrakingen met jouw merk. 

E-commerce

2kwadraat is een Branding Agency. Merken hebben een verhaal dat vertelt moet worden. Samen gaan we op zoek naar de WHY van je merk. Wij zorgen samen ervoor dat je merk op jou manier wordt gezien.

Content Creation

Content is hot! Onze creative minds gaan graag het gesprek me je aan om erachter te komen hoe we jouw merk kunnen vertegenwoordigen met aansprekende en doelgerichte content. Video, foto, animaties, interactieve livestreams die de merk identiteit delen over digitale landschappen. 

Development

Websites die converteren, diepgang hebben en de gewenste emotie opwekken. De mogelijkheden op het huidige web 3.0 zijn eindeloos. 2kwadraat heeft een team van development specialisten die digitale wensen omzet in een website op maat  waar je trots op bent. 

Wil je meer weten over onze diensten?

Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met Danny. Ik luister naar jouw verhaal en denk graag in mogelijkheden. 

Danny Windsant

Strategic Director